Omgeving

De efteling

In Kaatsheuvel (25 km van made) ligt het best bezochte attractiepark van Nederland: de Efteling. Bezoek de sprookjesachtige wereld van de efteling, van het sprookjesbos tot achtbaan de Python. Een dag vol plezier voor jong en oud.

Wandel- en fietsroutes

Made heeft een prachtige omgeving, de vele wandel en fietsroutes zullen u verrassen. De wandelroute over het bloemenpad is zeker een bezoekje waard, prachtige bloemen komen u tegemoet op deze route. Ook deze vele fietsroutes zullen u de prachtige omgeving laten zien b.v. het prachtige plaatsje Drimmelen met een gezellige haven, Nationaal Park De Biesbosch en de vele watersportmogelijkheden. De ideale plaats om uw vrije tijd te besteden.

Bakkerijmuseum Oosterhout

Midden in de Brabantse stad Oosterhout vindt u het Bakkerijmuseum. In dit Museum wordt een groot aantal bakkerijbenodigdheden tentoongesteld. Achter in het Museum vindt u een ware bakkerswinkel uit grootmoeders tijd. De geur van vers gebakken koek komt u tegemoet. In het Bakkerij museum kunt u zelf op ambachtelijke wijze brood en koekjes bakken.

Kinderboederij ‘De kromme akker’

Op een terrein van circa 1,5 hectare ligt kinderboerderij ‘de kromme akker’. Er zijn vele diertjes aanwezig, en zo ook een ‘knuffelweide’. In de speeltuin zijn verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden aanwezig. Ook zijn er speeltoestellen voor minder validen en is een een kabelbaan aanwezig.

Forelvijver

In het buitengebied van Terheijden, midden in de vrije natuur liggen de prachtige Forellenvisvijvers uitnodigend op u te wachten. De vijvers beschikken over een ruime capaciteit. De paden naar de vijvers zijn verhard en er is een speciale vissteiger aangelegd, dus ook voor minder-validen zijn de visvijvers bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid en een gezellige schuilhut waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen.